Tietosuojakäytännöt

Tietosuojakäytännöt, www.pilsakmens.lv

1.   Tässä tietosuojaselostuksessa ilmoitetaan, että SIA Pilsakmens (tästä eteenpäin myös tietojenvalvoja), rek.nro LV40103373486, Zemeņu Street 13, Salaspils, LV-2019, kerää, käsittelee ja tallentaa asiakkaiden ja osoitteessa www.pilsakmens.lv vierailevien henkilöiden henkilötietoja.

2.  Keräämme, käsittelemme ja tallennamme henkilötietoja, jotka olet vapaaehtoisesti antanut meille ottamalla meihin yhteyttä tai täyttämällä verkkosivustomme osion ”Ota meihin yhteyttä”.

3.  Käyttämällä osiota ”Ota meihin yhteyttä” hyväksyt, että tässä kentässä antamiasi henkilötietoja käytetään ja ne tallennetaan näiden tietosuojakäytäntöjen tavoitteiden mukaisesti.  Kun otat meihin yhteyttä, sinun on ilmoitettava etunimesi, sukunimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi ja muita mahdollisia tietoja.

4.  Jos otat meihin suoraan yhteyttä ja teet tilauksen, sinun on hyväksyttävä, että keräämme, käsittelemme ja tallennamme seuraavantyyppisiä tietoja:

  • hankittu kivilaji ja sen käsittelyyn ja asennukseen liittyvät tiedot
  • toimitusosoite
  • maksutiedot ja niiden edellyttämät henkilötiedot.

5.   Käytämme ja tallennamme saamiamme tietoja seuraaviin tarkoituksiin:

  • ottaaksemme yhteyttä sinuun sinua mahdollisesti kiinnostavien tietojen ja palveluiden tarjoamiseksi
  • varmistaaksemme tehokkaat asiakastukipalvelut
  • käsitelläksemme tilauksesi ja valmistellaksemme tarvittavat dokumentit
  • toimittaaksemme raportteja, jos olet suostunut niiden vastaanottoon
  • tallentaaksemme tietoja esimerkiksi kirjanpitovelvollisuuteen liittyvien lakisääteisten velvoitusten mukaisesti
  • suorittaaksemme yhtiön vuosittaiset analyysit ja rekisteröintitapahtumat.

6.  Olemme ryhtyneet teknisiin ja organisatorisiin toimenpiteisiin suojellaksemme henkilötietojasi.

7.  Tallennamme henkilötietosi niin pitkäksi aikaa kuin tarvitsemme niitä siihen tarkoitukseen, johon ne keräsimme.  Henkilötietojasi käsittelevät ja niihin käsiksi pääsevät henkilöt ovat saaneet koulutuksen tietojen käyttöön luottamuksellisesti sekä niiden suojaamiseen valtuuttamattomalta pääsyltä ja tahalliselta väärinkäytöltä.

8.  Sinulla on seuraavat oikeudet henkilötietojasi koskien:

  • oikeus päästä käsiksi tietoihisi ja saada tietää, miksi ja kuinka niitä käsitellään, samoin kuin pyytää kopiota tiedoistasi sähköisessä muodossa ja pyytää tietojesi siirtämistä toiselle tietojen valvojalle (”tietojen siirrettävyys”)
  • oikeus pyytää epätarkkojen, virheellisten tai epätäydellisten henkilötietojen korjaamista
  • oikeus peruuttaa aiempi hyväksyntäsi henkilötietojesi käsittelyyn, eli pyytää tietojesi poistamista, ellei laki edellytä meitä säilyttämään niitä
  • muut, yleisessä tietosuoja-asetuksessa määrätyt oikeudet, joista saat lisätietoja tietosuojaan keskittyneeltä EU-sivustolta.

9.  Tämä tietosuojalauseke on laadittu Euroopan parlamentin ja neuvoston yksilösuojaa ja siihen liittyvää henkilötietojen käsittelyä koskevan asetuksen (EU) 2016/679 (27. huhtikuuta 2016) mukaisesti.

10.  Tietojenvalvojalla on oikeus muuttaa tai täydentää näitä tietosuojakäytäntöjä ilman ennakkovaroitusta.  Muutokset astuvat voimaan sillä hetkellä, kun ne julkaistaan verkkosivuston tietosuojaosiossa.