Tietoja yhtiöstä

Pilsakmens Ltd. on innovatiivinen, perheomistuksessa oleva yritys, jolla on laaja alan kokemus. Vaikka yhtiö on suhteellisen uusi eli perustettu vuonna 2011, yhtiön omistajalla ja asiantuntijoilla on 25 vuoden kokemus kivenkäsittelyteollisuudesta. Sijoitamme jatkuvasti sellaisten laitteiden hankintaan, joilla voidaan parantaa kivenkäsittelytekniikoita.

Teemme yhteistyötä yksityisten asiakkaiden ja yhtiöasiakkaiden kanssa ympäri maailman, ja saamme tilauksia Norjasta, Ruotsista, Suomesta, Tanskasta, Baltian maista, Venäjältä, Sveitsistä, Saksasta, Ranskasta ja Isosta-Britanniasta.  Pilsakmens hoitaa koko kivenkäsittelyprosessin alusta loppuun: toimituksesta viimeistelyyn ja lopulta asennukseen. Yli 500 eri materiaalityyppiä on pysyvästi saatavissa suoraan valmistajalta. Näitä materiaaleja käytetään keittiöpöytien ja työskentelypintojen, kylpyhuoneen kivipintojen, kivisten baaritiskien, kiviportaiden, kivisten ikkunalautojen, kivitakkojen, kivisten suihkulähteiden, katukivetysten, kivilaattojen, kivipylväiden, kivipaalien, hautakivien, hautakivetysten ja muiden luonnonkivituotteiden valmistukseen. Yli 20 000 neliömetrin kokoinen varastomme on täytetty graniitilla, marmorilla, kvartsilla, onyksilla, travertiinilla ja luonnonliuskekivellä. Näin on helppoa valita aina sopivin materiaali mitä erilaisimpiin projekteihin ja tilauksiin kulloisenkin asiakkaan yksilölliset toiveet ja tarkoitusperät huomioiden.

Hankinta, joka kestää useamman sukupolven ajan.

Markkinoilla on tarjolla laaja valikoima keittiö- ja kylpyhuonepinnoissa, seinissä ja lattialaatoissa, portaissa ja ikkunalaudoissa käytettäviä materiaaleja. Asiantuntijat sanovat, että kestävin ratkaisu on luonnonkivi, esimerkiksi graniitti. Ensisilmäyksellä voi vaikuttaa, että luonnonkivi on kallis ratkaisu, mutta pidemmän päälle huippulaatuiset, luonnonkivestä valmistetut keittiö- ja kylpyhuonepinnat ovat järkevä sijoitus.Yksi luonnonkiven pääominaisuuksista on pitkäikäinen huippulaatu yhdistettynä mekaanisten vaurioiden ja ympäristönvaikutusten kestoon. Hyvä esimerkki luonnonkiven kestävyydestä ovat muinaiset ja historialliset rakennukset, jotka ovat säilyttäneet ulkoasunsa ja sisätilansa erinomaisessa ja näyttävässä kunnossa vuosisatojen ajan.

Usein kysytyt kysymykset

Graniittia ja keinotekoista kiveä – kvartsi on pidemmän päälle tehokkain materiaali.GraniittiGraniitti on vähähuokoinen kivi. Se on 100-prosenttisesti luonnollinen materiaali, joka sopii täydellisesti keittiön ja kylpyhuoneen pinnoille. (Mohsin kovuusasteikko – 7)Edut100 % luonnonmateriaaliEi naarmuunnuKestää kuumuuttaEri värivaihtoehtojaHelppo hoitaaTumman graniitin huokoisuusaste on erittäin alhainen (0–0,2 %)Huonot puoletAjan kuluessa vaalea graniitti saattaa tummua, jos sen pinnalla on nestettä liian pitkäänKvartsi93 % kvartista muodostuu luonnonmateriaalista ja 7 % pigmentistä ja polyesterihartsista. Kvartsin huokoisuus on poikkeuksellisen vähäinen, ja se on yksi kestävimmistä ja käytännöllisimmistä keittiöpintojen materiaaleista. (Mohsin kovuusasteikko – 7)EdutKestäväEi naarmuunnuKestää kuumuutta (jopa 300 asteeseen)Helppo hoitaaVähähuokoinen (0,01 %)Huonot puoletSisätiloihin tarkoitettu materiaaliMarmoriElegantti luonnonmateriaali. Yksi suosituimmista pintoihin käytettävistä marmoreista on Carrara (Italia). Marmori ei kuitenkaan ole tarpeeksi käytännöllinen keittiöpintojen materiaalina. (Mohsin kovuusasteikko – 4)Etu100 % luonnonmateriaaliKestää kuumuuttaHuono puoliKovat esineet saattavat naarmuttaa pintaaHaposta jää läikkiä

Varastomme on suurin luonnonkivivarasto Baltian maissa – pysyvästi saatavilla on noin 500 eri materiaalityyppiä yli 20 000 neliömetrin alueella, eli sopivimman kiven valinta on helppoa.

Olet tervetullut käymään toimistollamme. Voit myös lähettää meille sähköpostia osoitteeseen pilsakmens@pilsakmens.lv. Ilmoita tällöin:
  1. Sen kappaleen koko (suunnilleen), josta olet kiinnostunut

  2. Ensisijainen materiaalitoiveesi

  3. Mahdolliset lisätiedot toivomastasi kivenkäsittelymenetelmästä, asennuksesta jne.

Kivilaatat ovat saatavissa eri kokoina, suurin on ~ 300 x 200 cm.Tavallisesti työskentelemme 2 cm:n ja 3 cm:n paksuisten materiaalien kanssa – nämä ovat suosituimmat koot sisätilojen pinnoille ja rakennepinnoille.Tarjoamme myös muunkokoisia ja -paksuisia materiaaleja. Esimerkiksi 1,2 cm:n ja 1,5 cm:n paksuisia graniitti- ja marmorilaattoja sekä 6 cm:n paksuisia portaita.

Jos tilauksessa on valittu luonnonkivi, asiakkaan on tarkastettava kivi paikan päällä ennen tilauksen aloittamista, koska materiaalin väri saattaa vaihdella ja siinä saattaa olla juovia, mikrohalkeamia, huokosia ja muita luonnonkiville tyypillisiä muodostumia. Kun kivituotteet on valmistettu, luonnonkiven muodostumia koskevia valituksia ei enää huomioida.Laaditussa arviossa ilmoitamme myös projektin arvioidun kestoajan.Materiaalin vahvistuksen ja ennakkomaksun vastaanottamisen jälkeen töiden loppuun saattaminen kestää noin 4–5 viikkoa. Projektin loppuun suorittamisen kesto saattaa vaihdella vuodenajasta ja projektissa käytetystä materiaalikoosta riippuen.Ilmoitettu aika on suuntaa antava, ja se saattaa pidentyä johtuen kivitehtaan tilausten määrästä sekä tilauksen monimutkaisuudesta. Asiakkaalla ei ole oikeutta vaatia kompensaatiota Pilsakmens Ltd:ltä, jos tilauksen suorittamisaika pitenee.SIA PILSAKMENS -tuotantotehtaan valmistamia osia ei luovuteta asiakkaalle ennen kuin asiakas on maksanut tilauksensa 100-prosenttisesti.Kun Pilsakmensin työntekijät saapuvat suorittamaan mittauksia / asentamaan kiviosia, he EIVÄT tarjoa putkiasennus-, sähkö- ja purkupalveluita.

Kivilaatat on saatavissa 1–7 m2:n kokoisina ja eri paksuisina.1 m2 graniittia:1 cm:n paksuinen laatta painaa ~ 30 kg2 cm:n paksuinen laatta painaa ~ 60 kg3 cm:n paksuinen laatta painaa ~ 90 kg

Ltd. PILSAKMENS on solminut sopimuksen nro SKV-L-2016/890 lokakuun 26. päivä 2016 Latvian Investment and Development Agencyn kanssa tukivarojen vastaanotosta Promoting International Competitiveness -kampanjan (kansainvälisen kilpailukyvyn edistäminen) yhteydessä, jonka yhteisrahoittajana on European Regional Development Fund.